Бердичівська МГО інвалідів візочників СТИМУЛ

П`ятниця, 19.04.2024, 16:49

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2010 » Грудень » 3 » Дякувальний лист
10:58
Дякувальний лист

Мета громадської організації  – допомога і об'єднання інвалідів. Захист інтересів інвалідів і реалізація встановлених законом України прав.

Організація вносить пропозиції до органів влади, щоб м. Бердичів було зручним для життя інвалідів на візках. Вулиці міста, входи і виходи в установи, підприємства, магазини, аптеки, кінотеатри та палац культури  відповідали вимогам цивілізованого міста.

Щодня люди з обмеженими фізичними можливостями стикаються з труднощами, нерозумінням, небажанням суспільства вникати в їхні проблеми, не кажучи вже про їх вирішення. Одним  з напрямків роботи організації  є соціальна робота,  в приміщенні організації регулярно проводяться зустрічі, обговорення, на яких люди на деякий час забувають про свої проблеми, та вади.

Бердичівська міська адміністрація,  управління праці та соціального захисту населення  продемонстрували, що їм не байдужа доля інвалідів. В 2009 році було підтримано  ініціативу створення громадської організації людей, що пересуваються на  візках.

Заходи, що проводились 2009 році:

-  виставка робіт на берсті художника Дьякова Сергія;

-  паломницькі поїздки в Почавський монастир,

- моніторинг по створенню безперешкодного доступу в місті Бердичів спільно з житомирською громадською організацією,

- «Одноденний табір активного життя» в Скраглівка, спільно з громадською організацією «Насіння надії» .

Всі заходи проводились при підтримці і особистому контролю  міського голови Мазура Василя Костянтиновича, та при участі в підготовці та проведенні профільного замісника Демуся Івана Омельяновича.  Слід відзначити, що в  підготовці та  проведенні заходів активно приймають усі відділи та служби  органів влади. Тому хочемо подякувати відділу науки та освіти, центру позашкільної освіти Разумкова,  працівникам будинку культури «Прогрес»,  міського відділу  «Спорт для всіх», управлінню соціального захисту населення, керівникам, та працівникам табору «Соколятко» та підприємцям нашого міста.

Особлива подяка за допомогу та підтримку керівникам Бердичівського пивзаводу, Марковській Галині Миколаївні – управління соціального захисту населення, за особливу підтримку нашої роботи.

Поливанчук Ларисі Вікторівні,  що віддає багато сил, та вкладає душу для того щоб організація була дієвою, та несла радість людям. 

Підприємці, що допомагають організації

Барановський Станіслав Йосипович – «Автополімер» переобладнання автобусів

Акімов Андрій Михайлович – Будівельний офіс-склад (межрайбаза)

Кіщук – «Золотий Ключик»

Гладкий Петро Анатолійович – фермерське господарство «Геліос», Вінницька область, Хмільницький р-н, Рожинці.

Та багато  інших

Від організації «Стимул» та особисто від себе хочу подякувати Станіславу Йосиповичу, людині щирій і відкритій, добрій та чуйній. В процесі роботи часто виникають проблеми, що вимагають негайного вирішення. В таких випадках, ми звертаємось до цієї людини і незважаючи на свою зайнятість, свої виробничі проблеми, які завжди є , він все відкладає і приходить на допомогу. Завжди ця допомога є  вчасною і незамінною, таких справ багато, наприклад, заміна дверей для доступності туалету в урологічному відділенні міської лікарні, надання транспорту для привезення піску, відсіву, цементу, надання транспорту для участі в семінарі в м. Житомир.

Хотів би побажати, щоб у нашому місті  серед підприємців стало модним благодійно допомагати соціально незахищеним верствам населення.

 

 

 

Переглядів: 1231 | Додав: Vovan | Теги: стимул, дякувальний лист | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Увійти

Меню сайту

Пошук

Календар

«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Опитування

Ваша оцінка нового дизайну сайту

Всього відповідей: 1

Відправка СМС

Друзі сайту

Статистика