Бердичівська МГО інвалідів візочників СТИМУЛ

Четвер, 18.04.2024, 10:09

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2011 » Грудень » 3 » Депутати міської ради від “Батьківщини” обдарували бердичівських інвалідів
12:09
Депутати міської ради від “Батьківщини” обдарували бердичівських інвалідів

Депутати міської ради від партії "Батьківщина” відвідали міські організації інвалідів. УТОСу, УТОГу, Союзу інвалідів подарували кімнатне взуття. Такі презенти депутати для людей з обмеженими фізичними можливостями роблять щороку. Та й взагалі, каже голова Бердичівської міської партійної організації ВО "Батьківщина” Олексій Ястремський, він разом із колегами-депутатами постійно намагається підтримувати людей, які потребують багато уваги.

Олексій Ястремський, голова Бердичівської міської партійної організації ВО "Батьківщина”: «У багатьох питаннях потрібно брати приклад з них: як пережити хворобу, як залишитись "на висоті”. У такий день потрібно приходити до цих людей, хоч якось підтримувати їх, що ми і робимо. Коли вони звертаються до нас, ми допомагаємо і в організації поїздок до Почаєва чи інших монастирів, допомагаємо на 8 Березня.»

Завітали депутати також і до досить молодої організації інвалідів-візочників "Стимул”. 107 чоловік наразі знаходиться на обліку організації, каже її голова Юрій Яремчук. Тих, хто ще не зареєстрований, на жаль, теж багато. Тому в організації проводять плідну роботу з того, аби якомога більше людей залучити до своїх рядів.

   

"Стимулу” депутати вирішили допомогти матеріально: вручили Юрію Яремчуку кошти, які, сподівається Олексій Ястремський, допоможуть вирішити частину проблем інвалідів-візочників.

Приємно, коли слова не розходяться зі справами, каже Юрій Яремчук. Він впевнений: із депутатами вони співпрацюватимуть і надалі. А поки що залишилось тільки подякувати за допомогу.

Юрій Яремчук, голова БГО інвалідів-візочників "Стимул”: «Побажати вам також міцного здоров’я. Ну, і будемо сподіватися на таку співпрацю протягом року і всього часу.»

Так склалося, що Міжнародний день інвалідів відзначається лише раз на рік, кажуть депутати міської ради. Та людям з обмеженими фізичними можливостями потрібно приділяти увагу завжди, що народні обранці і намагатимуться робити.

Автор: Ніна Сільченко

Камера: Андрій Пеньківський

                                          http://www.trkvik.tv/index.php?module=news&id=3306
Переглядів: 1039 | Додав: Vovan | Теги: батьківщина, подарунки, стимул | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Увійти

Меню сайту

Пошук

Календар

«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Опитування

Ваша оцінка нового дизайну сайту

Всього відповідей: 1

Відправка СМС

Друзі сайту

Статистика