Бердичівська МГО інвалідів візочників СТИМУЛ

Четвер, 25.04.2024, 16:57

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2011 » Листопад » 8 » Бердичів подякував соціальним працівникам за їхню людяність і милосердя
11:09
Бердичів подякував соціальним працівникам за їхню людяність і милосердя

Щороку у другу неділю листопада найкращі слова вітань на свою адресу звикли приймати працівники соціальної сфери. Люди, для яких вислів Івана Франка - «Життя людини доти має цінність, доки людина може допомагати іншим» - став гаслом повсякденного життя. Усіх, хто причетний до почесної професії соціального працівника, днями вітали в міському Палаці культури імені О.Шабельника.

Таміла Павлішина, заступниця Бердичівського міського голови: «Мені сьогодні особливо приємно від імені міського голови Василя Мазура привітати вас з нагоди цього гарного свята. Найвищою цінністю у нашій державі є життя і здоров’я людини, і кому, як не вам, цього не знати. Ви гідно виконуєте свій священний обов’язок і допомагаєте людям реалізувати їхні права. Нехай добро і чуйність, які ви проявляєте у роботі, повертаються до вас сторицею».

У соціальній сфері Бердичева трудяться майже 4 сотні осіб. Це працівники управління праці та соціального захисту населення, управління Пенсійного Фонду, геріатричного пансіонату, територіального центру, міської організації Товариства Червоного Хреста, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, міського центру зайнятості, фондів соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та від нещасних випадків на виробництві тощо. Близько трьох десятків кращих з кращих винуватців свята за свою щоденну самовіддану працю отримали грамоти від міської ради. А всі без винятку присутні мали змогу майже дві години насолоджуватися святковим концертом, що його підготували вихованці Центру позашкільної освіти імені О. Разумкова та циркової студії «Диваки», а також студенти бердичівських коледжів та солісти міського Палацу культури. Артисти зичили соціальним працівникам завжди перебувати у святковому настрої, зберігати душевний спокій і мати лише приємні будні.

Автор: Інна Покотилюк

Камера: Віталій Сінєльніков

                 http://www.trkvik.tv/index.php?module=news&id=3258
Переглядів: 1327 | Додав: Vovan | Теги: бердичів, день соцпрацівника | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Увійти

Меню сайту

Пошук

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Опитування

Ваша оцінка нового дизайну сайту

Всього відповідей: 1

Відправка СМС

Друзі сайту

Статистика