Бердичівська МГО інвалідів візочників СТИМУЛ

П`ятниця, 29.03.2024, 11:25

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2011 » Грудень » 7 » Вшанування інвалідів Бердичева завершилося концертом у МПК ім. О. Шабельника
21:36
Вшанування інвалідів Бердичева завершилося концертом у МПК ім. О. Шабельника

Головна зала міського Палацу культури ім. О. Шабельника днями зібрала у себе інвалідів чисельних організацій міста, аби вони разом відзначили Міжнародний день інваліда. Першим для привітання вийшов на сцену Бердичівський міський голова Василь Мазур. Щоразу, коли він зустрічається із людьми з обмеженими фізичними можливостями, то бачить їх життєрадісними та красивими. Тож нехай це триває і далі, зазначив міський голова.

   

Василь Мазур, Бердичівський міський голова: «Виживає у цьому житті не той, хто має гарну фізичну силу, а той, хто сильний духом. Ви не люди з особливими потребами, а люди з особливими можливостями. Дай Бог вам здоров’я, щастя, щоб всі ваші мрії здійснилися. Низький уклін вам за вашу витримку, силу волі і за приклад того, як потрібно любити життя.»

Добре, що люди з особливими потребами об’єдналися у різні організації, каже Василь Мазур. Найактивнішим їх учасникам він вручив грамоти, подяки та квіти.

Вшанувати інвалідів до міського Палацу культури завітала і виконуюча обов’язки голови районної адміністрації Людмила Колесник.

Людмила Колесник, в. о. голови Бердичівської РДА: «У цій залі зібрались люди, які потребують особливої уваги. Люди, які продовжують жити, творити, ростити і виховувати дітей, незважаючи на те, що доля була не дуже прихильною до них.»

Бердичівський союз інвалідів, УТОГ та УТОС рішенням районної ради отримали по одній тисячі гривень допомоги за те, що опікуються й людьми з обмеженими фізичними можливостями, які є в районі. І також Людмила Колесник вручила декілька грамот членам вищезазначених організацій.

Протягом двох годин присутнім у залі дарували естрадні номери талановиті бердичівляни, серед яких були й самі інваліди. Якщо Бог не дав міцного здоров’я, це не означає, що людина не може виступати на сцені, вважають артисти, а за сумісництвом й вихованці "Промінчика”, циркової студії "Жанр” та інших організацій міста.

Автор: Ніна Сільченко

Камера: Андрій Пеньківський

                                  http://www.trkvik.tv/index.php?module=news&id=3315
Переглядів: 1034 | Додав: Vovan | Теги: бердичів, Новини, день інваліда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Увійти

Меню сайту

Пошук

Календар

«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Опитування

Ваша оцінка нового дизайну сайту

Всього відповідей: 1

Відправка СМС

Друзі сайту

Статистика