Бердичівська МГО інвалідів візочників СТИМУЛ

Вівторок, 19.03.2024, 04:49

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2012 » Грудень » 29 » Напругу з інвалідними візками у Бердичеві знято. Допоміг закордон
18:14
Напругу з інвалідними візками у Бердичеві знято. Допоміг закордон
Коли одна людина безкорисливо відгукується на проблему іншої і до цієї допомоги з готовністю долучаються органи влади, це обертається тим, що нужденному стає легше жити, а значить – гарним результатом. Саме таким чином у бердичівській громадській організації інвалідів-візочників «Стимул» отримали щедрий новорічний подарунок – 30 інвалідних візків. Візки прибули до Бердичева із далекої Америки. Кошти на них зібрали тамтешні прихожани однієї з церков, і через Міжнародний благодійний фонд «Українські реформи» передали візки бердичівлянам з особливими потребами. Список тих, хто потребує засобів технічної реабілітації, у «Стимулі» складали за допомогою спеціалістів управління праці та соціального захисту населення, котре отримало відповідне розпорядження Бердичівського міського голови Василя Мазура. Початок цієї співпраці був закладений ще у минулому році.

Валентина Миколайчук, спеціаліст підрозділу з питань обслуговування інвалідів: «У минулому році, у грудні, було видано 60 інвалідних візків. Черги, завдяки цій події, вже майже не існує. Ось і цього разу ми з головою «Стимулу» Юрієм Яремчуком склали списки і зараз візками забезпечимо усіх, хто має у цьому потребу.»

Саме в управлінні праці, очолюваному Олегом Павліківським, допомогли бердичівським візочникам налагодити відносини з «Українськими реформами». Людська небайдужість знову взяла верх: завдяки натхненню та завзяттю керівництва «Стимулу», помноженому на розуміння з боку міста, можливості фонду та добру волю пересічних американців, десятки городян, котрих доля позбавила можливості пересуватися природним способом, зможуть відчути себе потрібними Бердичеву і втілити у життя ще не одну добру справу.

Юрій Яремчук, голова ГО інвалідів-візочників «Стимул»: «Сьогодні напруга у забезпеченні візками знята. Можливо, ще є люди, котрим вони потрібні, тому нехай вони звертаються до нас: ми і надалі формуватимемо заявки і будемо співробітничати з фондом «Українські реформи». Хочу подякувати президенту фонду М. Хмілю та головбуху А.Пастернак за співпрацю. Дякуємо також «Планеті взаємодопомоги» (І. Чорнобривець), котра допомогла доставити візки з Києва до нашого міста.»

Автор: Олександр Єжель

Камера: Андрій Пеньківський



                     http://www.trkvik.tv/index.php?module=news&id=4140
Переглядів: 1265 | Додав: Vovan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Увійти

Меню сайту

Пошук

Календар

«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Опитування

Ваша оцінка нового дизайну сайту

Всього відповідей: 1

Відправка СМС

Друзі сайту

Статистика