Бердичівська МГО інвалідів візочників СТИМУЛ

Середа, 24.04.2024, 15:08

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2011 » Жовтень » 9 » МАНДРІВКА ДО БОЖОЇ ОБИТЕЛІ.
12:49
МАНДРІВКА ДО БОЖОЇ ОБИТЕЛІ.

МАНДРІВКА ДО БОЖОЇ ОБИТЕЛІ

Яскравою, насиченою та благословенною видалась ми­нула неділя для членів громадської організації інвалідів-візочників «Стимул» (голова Ю.В.Яремчук), адже нарешті здійснилась їх мрія відвідати Почаївську лавру.
   З огляду на життєві обставини, що спіткали їх, це було не просто, але, маючи вели­ке бажання, силу волі та до­помогу небайдужих людей, стимулчани зважились на довгу мандрівку. У лаврі про­чан зустрічали дуже тепло, з розумінням поставились до їх особливих потреб і зроби­ли все, аби люди на візках мали повноцінну екскурсію святинею, перед початком котрої вони отримали благо­словення.

Віряни змогли відвідати мощі святих, вклонитись чу­дотворним іконам, побачити на власні очі відбиток стопи Матері Божої та напитись святої води. Допомагали їм у цьому семінаристи, котрі залюбки оповідали історію святого місця, проводили ек­скурсії та відповідали на всі питання, що цікавили про­чан. Та найбільшу подяку ці особливі люди висловлюва­ли волонтерам Віктору Ана­толійовичу Войтенку та Юрію Васильовичу Маюну, котрі супроводжували їх у поїздці. Адже без надійної, міцної підтримки їм було б не до снаги подолати всі труднощі, пов'язані з фізич­ними вадами та потрапити у всі важкодоступні місця Почаївської  лаври.

Проте сила віри, незлам­ність духу та любов до ближ­нього допомогли особливим прочанам подолати всі труд­нощі та перепони на шляху до Божої обителі

Також паломники змогли відвідати цілюще джерело Св. Анни, котре за вірою людей, здатне дарувати здоров'я та Боже благословення.

Втомлені далекою дорогою, проте щасливі, натхненні й очищені духом бердичівляни повертались додому. Адже лю­дям, що постійно перебувають в обмеженому життєвому про­сторі та поїздка стала справжнім святом, розрадою та втіхою для тіла і душі. За та­кий чудовий, благословенний день вони висловлюють по­дяку спонсорам і благодійни­кам, завдяки яким ця поїздка стала можливою - директо­ру супермаркету «Наш край» С.Л.Речичу, З.Г.Полторакіній, директору пивзаводу Л.Р.Ліпецькому, депутату міської ради С.В.Орлюку, нотаріусам С.Я.Оленюку, Д.Я.Оленюку. Всі паломни­ки, які користувались послу­гами турагенції «Альонушка», щиро дякують за про­фесіоналізм, чуйне ставлен­ня до паломників директору Ж.В.Колесніковій та екскур­соводу,        перевізникам О.Я.Сичу, О.М.Янішевському, В.А.Козловському, В.Б.Девиденку та водіям І.К. Юрчуку, Т.О.Закревському, Л.А.Бабічу, В.Паренюку, Я.О.Сичу, С.Ю.Драчуку, Р.В. Глущенку.

Нехай Господь благослов­ляє Ваші добрі справи!

 

Оргкомітет ГО «Стимул».

 

Переглядів: 841 | Додав: Vovan | Теги: собор, Почаївська Лавра, стимул | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Увійти

Меню сайту

Пошук

Календар

«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Опитування

Ваша оцінка нового дизайну сайту

Всього відповідей: 1

Відправка СМС

Друзі сайту

Статистика